header achtergrond

Algemene informatie

VluchtelingenWerk geeft naast hulp en begeleiding aan vluchtelingen ook lessen aan mensen die moeten of willen inburgeren. Bij VluchtelingenWerk kunt u alfabetiseringscursussen, inburgeringscursussen en cursussen Staatsexamen NT2 volgen. De lessen worden gegeven aan de Herenwaard 183 in Zoetermeer.

Contactinformatie

Activiteiten

Inburgering

Deze cursus is voor mensen die moeten of willen inburgeren. De lessen worden gegeven aan de Herenwaard 183 in Zoetermeer.

Staatsexamen NT2 B1

Deze cursus is voor mensen die bijvoorbeeld een mbo-opleiding willen doen of mensen die door willen leren voor B2. De lessen worden gegeven aan de Herenwaard 183 in Zoetermeer.

Alfabetisering

Deze cursus is voor mensen die de Latijnse letters niet kunnen lezen en schrijven. De lessen worden gegeven aan de Herenwaard 183 in Zoetermeer.

Hulpaanbod

VluchtelingenWerk Zoetermeer

VluchtelingenWerk geeft vluchtelingen informatie over wet- en regelgeving over inburgering. VluchtelingenWerk geeft naast hulp en begeleiding aan vluchtelingen ook lessen aan mensen die moeten of willen inburgeren. Bij VluchtelingenWerk kunt u alfabetiseringscursussen, inburgeringscursussen en...

GRAAG CONTROLEREN Taalcoach / taalmaatje (NT2)

Een taalcoach is een vrijwilliger die een taalmaatje individueel helpt bij het leren van de Nederlandse taal. Tijdens de ontmoetingen worden gesprekken geoefend. In overleg kan geoefend worden met lezen of schrijven.

GRAAG CONTROLEREN Taalcursus (NT2)

Leer samen met anderen de Nederlandse taal beter spreken, lezen en schrijven.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Vluchtelingen of asielzoekersorganisatie
Vergelijk hulpaanbod