header achtergrond

Algemene informatie

DigiTaalhuis Altena is de plek in het Land van Heusden en Altena waar iedereen terecht kan die aan de slag wilt gaan met basisvaardigheden. Iedereen kan hier terecht om beter te leren lezen, schrijven, spreken, rekenen en omgaan met de computer en internet. Je kunt er informatie krijgen over een passende digi- en taalcursus en het aanbod van trainingen in de buurt.

Contactinformatie

Openingstijden

Activiteiten

Taalspreekuur Woudrichem

Voor al je vragen over beter leren lezen, schrijven of beter Nederlands leren spreken.

Digisterker

Bij de overheid kun je steeds meer zaken digitaal regelen. Bijvoorbeeld belastingaangifte doen, een afspraak maken bij de gemeente of huurtoeslag aanvragen. Veel mensen weten dat niet of vinden dit moeilijk. Voor hen heeft Stichting Digisterker de digivaardigheidscursus 'Werken met de e-overheid'...

Taalcafé Woudrichem

In het Taalcafé wordt geoefend met het spreken en luisteren van de Nederlandse taal. Diverse dagelijkse thema’s worden besproken.

Hulpaanbod

DigiTaalhuis Altena

DigiTaalhuis Altena is de plek in het Land van Heusden en Altena waar iedereen terecht kan die aan de slag wilt gaan met basisvaardigheden. Iedereen kan hier terecht om beter te leren lezen, schrijven, spreken, rekenen en omgaan met de computer en internet. Je kunt er informatie krijgen over een...

Taalcoach / taalmaatje (NT2)

Een taalvrijwilliger is een vrijwilliger die een taalmaatje individueel helpt bij het leren van de Nederlandse taal. Tijdens de ontmoetingen worden gesprekken geoefend. In overleg kan geoefend worden met lezen of schrijven.

Taalcoach / taalmaatje (NT1)

Een taalvrijwilliger is een vrijwilliger die iemand individueel helpt bij het leren van de Nederlandse taal. Tijdens de ontmoetingen wordt geoefend met lezen of schrijven.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Adviespunt of informatiepunt
Vergelijk hulpaanbod