Aan deze website wordt nog gewerkt!

header achtergrond

Algemene informatie

De Bibliotheek Wijk bij Duurstede is een vestiging van de Bibliotheek Z-O-U-T (Zuid Oost Utrecht). De bibliotheken van Z-O-U-T zijn gastvrije ontmoetingsplekken waar je voortdurend verrast, geïnformeerd en geïnspireerd wordt.

Contactinformatie

Openingstijden

Activiteiten

Taalhuis

Het Taalhuis organiseert in samenwerking met Stichting Binding activiteiten waarbij het leren en oefenen van de Nederlandse taal centraal staan. Zo is er tweemaal in de week een Praathuis/Taalcafé.

Hulpaanbod

Digitaal Café Wijk bij Duurstede

Ben je in het bezit van een iPad, tablet of een ander digitaal apparaat en wil je graag tips en trucs, of zit je met een aantal vragen? Kom dan op woensdagmiddag tussen 13:30 uur en 15:00 uur naar het Digitaal Café in de Bibliotheek Wijk bij Duurstede. Aanmelden is niet nodig, je kan gewoon aanschuiven. Neem je apparaat mee!

Belastingspreekuur: hulp bij financiën of administratie

---In verband met het corona-virus zijn alle inloopspreekuren afgelast. Stichting Binding/Loket Wijk is wel bereikbaar per e-mail en telefoon. Vragen over financiën of hulp nodig bij je administratie? Bij Loket Wijk (Stichting Binding) kun je gratis, vrijblijvend en zonder afspraak met...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Bibliotheek, Mediatheek
Vergelijk hulpaanbod