Aan deze website wordt nog gewerkt!

header achtergrond

Algemene informatie

De Kredietbank Limburg is geen commerciele bank, maar een bank die geen winst hoeft te maken. Het is een initiatief van een aantal grote en kleine gemeenten. Bij de Kreditbank kunnen geen verzekeringen afgesloten worden en ook geen gewone bank- of spaarrekeningen geopend worden. U kunt er wel terecht voor kredietverstrekking, schuldhulpverlening en budgetbeheer.

Contactinformatie

Openingstijden

Hulpaanbod

Schuldhulpverlening

Indien door oplopende schulden de vaste lasten niet meer betaald kunnen worden, kan een beroep gedaan worden op schuldbulpverlening. In samenspraak met de Kredietbank Limburg wordt een plan opgesteld om de schulden zo snel mogelijk af te lossen en de financiele situatie onder controle te krijgen.

Budgetbeheer

Budgetbeheer helpt mensen om hun inkomsten en uitgaven op elkaar af te stemmen. Hierdoor krijgen ze meer zicht in hun financien.

Kredietverstrekking

Bij onverwachte financiele tegenvallers kunt, indien u aan de voorwaarden voldoet, een een krediet aanvragen bij de Kredietbank Limburg. De Kredietbank kent 2 soorten kredieten: - de persoonlijke lening - een doorlopend krediet

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Schuldhulpverlener of kredietbank
Vergelijk hulpaanbod