header achtergrond

Algemene informatie

Openbare Bibliotheek

Contactinformatie

 071 56 15 678Wijngaardenlaan 42252XN Voorschoten Instagram OBVW Website

Plan route

Openingstijden

Activiteiten

Hulp bij het invullen van belastingformulieren

Ga zelf aan de slag met het invullen van uw belastingaangifte of het aanvragen van een toeslag. Komt er u er niet helemaal uit of heeft u vragen dan kunt u terecht bij de Formulierenbrigade elke dinsdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur. Graag DigiD gegevens meenemen.

Formulierenbrigade Voorschoten

Lastige formulieren? De Formulierenbrigade helpt je! Veel mensen vinden het invullen van formulieren, het aanvragen van hulp of toeslagen of indienen van declaraties een hele klus. Veel van deze aanvragen moeten ook digitaal worden gedaan. Dat is niet voor iedereen even gemakkelijk. Wie het...

Taalspreekuur Voorschoten

Voor al je vragen over beter leren lezen, schrijven of beter Nederlands leren spreken. Ook vrijwilligers die zich willen aanmelden als Taalvrijwilliger kunnen bij dit spreekuur terecht.

Hulpaanbod

Taalhuis Voorschoten

Het Taalhuis is een centrale plek in de bibliotheek waar een ieder die hulp nodig heeft met taalvaardigheden en digitale vaardigheden terecht kan voor informatie, doorverwijzing en laagdrempelige ondersteuning. Taalspreekuur: elke vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur (m.u.v. schoolvakanties).

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Bibliotheek, Mediatheek
Vergelijk hulpaanbod