header achtergrond

Algemene informatie

Wijkracht biedt sociale zorg en cliƫntondersteuning in wijken en dorpen in de gemeenten Haaksbergen, Hengelo, Borne, Losser, Oldenzaal en Dinkelland. Wijkracht Dinkelland is er voor iedereen met een vraag, verzoek of idee. Het Wijkracht team in Dinkelland ondersteunt groepen en individuen waar nodig. Wijkracht Dinkelland biedt maatschappelijk werk, schoolmaatschappelijk werk op alle basisscholen en het Carmelcollege en cliƫntondersteuning.

Contactinformatie

Activiteiten

Formulierenservice

Voor hulp en uitleg bij: 1. brieven van o.a. gemeente 2. invullen van formulieren, aanvraag kwijtschelding, toeslagen en gemeentelijke voorzieningen 3. onderzoek of je recht hebt op toeslagen/voorzieningen van de gemeente 4. opstellen van bezwaarschriften.

Sociaal team (Wij in de buurt)

Voor informatie en vragen over o.a. opvoeding van kinderen, (dreigende) financiƫle problemen of ondersteuning bij de zorg voor zieke partner.

Hulpaanbod

Servicepunt vrijwillige inzet

Voor vrijwilligers, vrijwilligersranisaties, verenigingen e.d. Voor info en ondersteuning en het inschrijven als vrijwilliger tot informatie over het vinden en behouden van vrijwiligers.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Maatschappelijk werk
Vergelijk hulpaanbod