header achtergrond

Algemene informatie

De bibliotheek Volendam is weer geopend. Vanwege corona kunnen we nog niet alle diensten aanbieden. Kijk op onze homepage voor de actuele informatie over onze dienstverlening.

Contactinformatie

Toegankelijk

Parkeervoorziening voor personen met een beperking
Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeldoorgankelijk
Lift of traplift verdieping
Aangepast sanitair
Voorzieningen voor doven en slechthorenden
Voorzieningen voor blinden en slechtzienden
ITS is toegekend

Hulpaanbod

Digisterker

Vanwege Corona-maatregelen zijn wij verplicht gesloten. We hopen u zo spoedig mogelijk weer te mogen helpen. In de cursus Digisterker leert u digitale (overheids)diensten gebruiken, o.a. van de gemeente, het UWV en de Belastingdienst. De cursus bestaat uit modules, bijvoorbeeld over: • een DigiD aanvragen en gebruiken • informatie zoeken en vinden op websites van de overheid • een toeslag aanvragen • een afspraak maken via een website • uw persoonlijke omgeving gebruiken van overheidsorganisatie, zoals Mijn toeslagen, werk.nl en MijnOverheid

NL plein

Beter leren lezen en schrijven? De Nederlandse taal beter leren spreken? Leren omgaan met computer/tablet en internet? Of misschien taalvrijwilliger worden? Kom langs bij het NL plein van de Bibliotheek. Er is een vestiging van het NL plein in de Bibliotheek Beemster, Edam, Landsmeer en Volendam. De hoofdvestiging van het NL plein is op de 2e etage van de Bibliotheek Purmerend.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Bibliotheek, Mediatheek
Vergelijk hulpaanbod