Aan deze website wordt nog gewerkt!

header achtergrond

Algemene informatie

Iedereen is welkom in de bibliotheek, daarvoor hoef je geen lid te zijn! Een bezoek aan de bibliotheek is gratis. Je kunt hier lekker lezen en informatie verzamelen (over opleidingen, voor een werkstuk op school, adviezen over leesboeken etc.). Bibliotheek Cultura Ede biedt rustige en comfortabele lees- en werk- plekken. Op onze publiekscomputers heb je toegang tot het internet, inclusief digitale databases. Daarbij ontmoet je mensen in Cultura, bijvoorbeeld voor de gezelligheid, om te overleggen, samen een opdracht te maken, te discussiëren of debatteren. Je kunt er, binnen openingstijden, blijven zolang je wilt. Cultura is hét centrum voor kunst en cultuur in de regio Ede. In de hoofdvestiging van Cultura aan de Molenstraat 45 in Ede vindt u het theater met ca.100 voorstellingen per jaar, honderden cursussen Muziek, Beeldende Kunst, Dans. Musical en Theater, de bibliotheek, Cultura Café en mogelijkheden voor verhuur. Cultura heeft meerdere vestigingen in de gemeente Ede.

Contactinformatie

 0318-67 28 00Molenstraat 456711AW Ede Tarieven Cultura Ede

Plan route

Postadres
Postbus 446710BA Ede

Toegankelijk

Parkeervoorziening voor personen met een beperking
Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeldoorgankelijk
Lift of traplift verdieping
Aangepast sanitair
Voorzieningen voor doven en slechthorenden
Voorzieningen voor blinden en slechtzienden
ITS is toegekend

Openingstijden

Hulpaanbod

Informatiepunt digitale overheid (IDO)

De plek waar je terecht kunt als je vragen hebt over de digitale overheid. Bijvoorbeeld het aanvragen van een DigiD, huur- en zorgtoeslagen, rijexamen, kinderbijslag enzovoort. Maar ook voor hulp bij het gebruik van mijnoverheid.nl, de werkmap van het UWV of bijvoorbeeld het online betalen van...

Taalhuis Ede

Taalhuis Ede verwijst naar formeel en non formeel aanbod op het gebied van basisvaardigheden.

Belastingspreekuur

Vragen over belastingaangifte en toeslagen aanvragen? Bezoek het belastingspreekuur in de bibliotheek. Dit spreekuur wordt verzorgd door [naam samenwerkingspartner(s)]. (optioneel) Maak wel eerst een afspraak via.... (optioneel) Graag Digid gegevens meenemen (optioneel)

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Bibliotheek, Mediatheek
Vergelijk hulpaanbod